MENU

Vinn billetter til brasiliansk funk!

Gode nyheter: BrasiLeira har vært så heldig å slå kloa i tre billetter til konserten med det eksperimentelle funk-fyrverkeriet Zuzuka Poderosa. Og én av dem kan bli din! Du er bare et lite klikk unna en svett rytmefest på Parkteatret i Oslo fredag 1. november.

zuzuka-poderosa-seda-630x243

 

 

 

 

 

 

 

Sjekk denne videoen! Jeg blir aldri lei av denne riofunk-coveren av Eurythmics´ «Sweet Dreams»:

 

 

Konkurranse!

Reglene er superenkle. Det eneste du trenger å gjøre er å like BrasiLeira på Facebook. Gå inn her og klikk tommel opp: BrasiLeira på Facebook

Har du likt bloggen allerede er du automatisk med i trekningen. Men for å vite at du vil ha billett må du gi meg en beskjed enten i kommentarfeltet under her eller via Facebook. Frist: Søndag 6. oktober kl. 20.00. Tre heldiggriser får gratisbilletter. Hva venter du på?

 

Zuzuka Poderosa

Jeg ble kjent med Zuzuka Poderosa gjennom min gode venn Guttorm – aka DJ 99 – for noen år siden. Jeg falt pladask! Zuzuka er en brasilianske artist med bakgrunn fra Indonesia og base i New York. Hun mikser Rio-funk med en masse andre stilarter. Det er friskt, det er mer variert enn tradisjonell Rio-funk og det er veldig dansbart. Sjekk dette siste Balkan-inspirerte sporet «As Mulher»:

 

Konserten er en del av ypperlige Oslo World Music Festival. På Parketeatret har hun med seg den brasilianske produsenten og DJ’en Nego Moçambique som også spiller plater etter konserten. Håper å se deg der!

 

Lese mer?

Her kan du lese en fersk sak om Zuzuka Poderosa på bloggen Vida Vibrante.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Written by:

Published on: 29. september 2013

Filled Under: musikk, zuzuka poderosa

Views: 1275

4 Responses to Vinn billetter til brasiliansk funk!

 1. Janna sier:

  Oi! Jeg vil gjerne ha en billett:) Axé, Janna

 2. simenberg sier:

  Tror den konserten er verdt å få med seg, gitt!

 3. Torkjell Leira sier:

  Vinnerne er kåret!

  Det ble Hita, Hanne og Marthe. Gratulerer så mye!
  Og til alle dere andre: Takk for at dere deltok. Håper vi ses på konsert for det!
  Hold øyne og øre åpne for ny konkurranse her, det er nemlig flere bra brasilianske konserter under Oslo World Music Festival!

Legg igjen en kommentar