MENU

Det blir party! Brasilianske Bonde do Rolê kommer til Oslo!

På med danseskoa, folkens! Brasilianske Bonde do Rolê står klare til å overfalle oss med heftig funk-eletronika-rock. Stedet er Parkteatret i Oslo, og datoen er 24. april. Og de som følger med her på BrasiLeira kan vinne billetter etter påske!

 

bonde-do-role

 

Ta en god kikk på bildet over. Kan disse folka være helt normale? Svaret er et dundrende nei. Bonde do Rolê er en musikalsk miks uten sidestykke. Elektronisk dansemusikk er nok den mest dekkende sjangeren, men med sterke innslag av brasiliansk funk, rapping og reinspikka rock. Sjekk en av de siste singlene her, en versjon av The Cures Boys don´t cry!

 

 

Bonde do Rolê slo gjennom med et brak med plata With Lasers fra 2007. De spilte på Øya året etter. Der var jeg, og det var dødskult. De var på Slottsfjell seinest i 2013, og da anmeldte P3 dem sånn: «Bonde do Role er rare greier. Veldig rare greier. Og gøyere enn det meste annet.»

Sjekk denne fantastiske videoen fra siste album, og du vil skjønne hva de mener:

 

 

Jeg gleder meg masse til denne konserten. Har sikret meg billett allerede, og i et samarbeid med Parkteatret kan du vinne billetter til konserten her på BrasiLeira etter påske. Inntil da: Sjekk ut Bonde do Rolê både her og der:

Bonde do Rolê på Facebook

Bonde do Rolê på Soundcloud

Bonde do Rolê på Wikipedia

Bonde do Rolê i programmet til Parkteatret

 

Eller sjekk dette høydepunktet fra forrige plate, Solta o Frango:

 

 

Mer om brasiliansk musikk?

Sjekk BrasiLeiras 23 innlegg om musikk her. Alt fra Caetano Veloso til Zuzuka Poderosa, via Lenine, Criolo, forró og BNegão.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Written by:

Published on: 30. mars 2015

Filled Under: baile funk, funk, musikk

Views: 1606

Legg igjen en kommentar