MENU

Brasils beste album 2012: BNegão

Brasil er et oppkomme av fantastisk musikk. Hvis du ikke har hørt om BNegão før, er det absolutt på tide!

 

BNegao album

 

BNegão er en Rio-rapper med lang fartstid. Han var med i kollektivet Planet Hemp på 1990-tallet, sammen med blant andre Marcelo D2, men har først fått fart på solo-karrieren nå. I 2012 ble albumet han Sintoniza Lá kåret til årets beste av MTV Brasil.

 

Last ned albumet gratis

Plata har denne fabelaktige miksen av stilarter som Brasil er så bra på. Ska, rap, reggae, rock, funk, elektronika, alt i en herlig blanding. Sånn sett har BNegão mye til felles med den litt yngre São Paulo-rapperen Criolo som MTV kåret til beste artist i 2011.

Du finner BNegão på både Spotify og Wimp. Men han lar også folk laste ned platene sine gratis på hjemmesida si. Gå inn på http://bnegaoseletores.com.br/ Der finner du også videoer og konsertagenda. Her er siste video (NB: litt treig start)

 

 

 

OL i London 2012

En liten kuriositet: BNegão var med under avslutningen til sommer-OL i London i fjor. Ikke mange fikk det med seg, for han var utkledd som Chico Science, den avdøde frontfiguren i bandet Nação Zumbi og mangue beat-bevegelsen i Pernambuco. I London delte BNegão scenen med Marisa Monte, Seu Jorge og Pelé. Ikke noe dårlig selskap…

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Written by:

Published on: 19. mars 2013

Filled Under: BNegão, Criolo, Marcelo D2, musikk, rap

Views: 2524

Legg igjen en kommentar