MENU

Vinn 2 billetter til forró-konsert i Oslo 23. februar!

Forró er noe av det deiligste Brasil har å by på. Det er en supersjarmerende musikkstil, og samtidig verdens enkleste pardans (i hvert fall i utgangspunktet…). Nå har du sjansen til å oppleve et av Brasils beste forró-band – Bicho de Pé – live i Oslo, helt gratis! Bli med på BrasiLeiras og Riksscenens superenkle konkurranse og vinn to billetter til konserten lørdag 23. februar!

Bicho de pé. Foto: Vladi Fernandes

Konkurransen:

Du må svare på dette enkle spørsmålet: Fra hvilken del av Brasil kommer forró?

Alternativ A: Sør

Alternativ B: Nord (Amazonas)

Alternativ C: Nordøst

Meld inn ditt svar ved å sende melding til BrasiLeira på Facebook. Vi trekker ut en heldig vinner blant de riktige svarene. Frist: 20. februar.

Håper DU vinner de to billettene, og at vi ses på konserten. Lykke til!

Konserten:

Tid: Lørdag 23. februar kl. 21.00.

Sted: Riksscenen i Oslo, Schous Kulturbryggeri, Trondheimsveien 2.

Klikk her for å komme til Riksscenens sider og billettkjøp, om du ikke har klokketro på at den utvalgte vinneren blir akkurat deg.

https://www.riksscenen.no/bicho-de-pe.6171711-477502.html

NB: Danseworkshop!

Før konserten holder forró-instruktøren Leo Pereira to kurs. Fra 18-20 for de som kan litt forró fra før, og fra 20-21 et kræsjkurs for alle. Anbefales!

Riksscenens inviterer…

Riksscenen er glad for at vi nok en gang kan gi publikum et av de skikkelig gode forró-bandene fra Brasil, Bicho de pé, direkte fra São Paulo.
Bicho de pé (som forresten betyr sandloppe …) har vært på veien i snart 20 år og har gitt ut en rekke CD-er. Deres forrige plate var en hyllest til den store forró-mester Luis Gonzaga, og de har jobbet med store artister som bl.a. Dominguinhos, Elba Ramalho og Daniela Mercory for å nevne noen.

De spiller til dans hjemme i São Paulo hver eneste uke, men i samarbeid med franske Ai que bom har de denne uka tatt seg tid til en liten Europa-turné, hvor vi får høre musikkformer som xote, baião, samba, forró, xaxado, maracatu, carimbó og arrastapé.

Dette er danseformer som går under fellesbetegnelsen forró. Forró er en musikk- og pardansform fra Nord-Øst-Brasil som blir stadig mer populær rundt i verden. Her i Oslo har vi også vårt eget aktive forró-miljø dedikert til disse dansene.

Den ledende Forró-instruktør i Norge, Leo Pereira, kommer til å holde et intensivkurs samme dag. Det vil bli et litt mer inngående kurs tidligere på kvelden for den som kan litt fra før, og crash-kurs når dørene åpner, for den som vil prøve seg for første gang. For at kvelden skal bli komplett, har vi fra Paris DJ Thiago Lima som snurrer plater før og etter konserten.

Bicho de pé består av:

Carla Casarim – sang
Sérgio Roberto Chica – perkusjon
Daniel Perroud Teixeira – bass
Potiguara Curione Menezes – gitar
Clayton Sobrinho Gama – trekkspill


FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Written by:

Published on: 3. februar 2019

Filled Under: forró, kultur, kunst, musikk

Views: 1117

Comments are closed.