MENU

VG, Wimp og boklansering i Bergen 6. mai

Boka «Brasil – Kjempen våkner» ruller videre. Spilleliste på Wimp, veldig god omtale i VG søndag 4. mai, og tirsdag 6. mai er det klart for lanseringsfest i Bergen, på Kvarteret kl. 19.00. Velkommen!

 

Boklansering Bergen

 

Det over er plakaten. Gå inn på på dette facebook-arrangementet for mer info.

 

God omtale i VG

«Fyldig presentasjon av dagens brasililanske samfunn.»

«Torkjell Leira skriver med sympati og entusiasme om Sør-Amerikas største og viktigste land.»

«…et godt blikk for både den politiske og økonomisk sfæren.»

Dette er jo ypperlig! Eneste skår i gleden er terningkast 4. Jeg hadde ønsket med en femmer… MEN: En fugl har visket meg i øret at denne anmelderen er veldig streng, og at det nesten skal et mirakel til for at han ruller ut femmeren.

 

Kritikk i VG

 

Spilleliste i Wimp

I siste utgave av Wimps Magasin var jeg invitert til å lage en brasiliansk spilleliste. Den er jeg ganske så stolt over. Hvert eneste spor er kommentert med overrsakende info, en liten kuriositet eller en politisk kobling. Og musikken er jo bare helt konge. Klikk her for å komme til Wimp-magasinet.

«Velkommen til en en reise på kryss og tvers i den brasilianske musikkjungelen. 50 år på 40 sanger, med vekt på sjangerblanding og samarbeid. Med et smil om munnen, løse hofter, begge føttene på dansegulvet og et halvt øye til hva som har slått an også utenfor Brasils grenser.»

 

Skjermbilde 2014-05-04 kl. 22.50.00

Det over er kopiert fra magasinet. Du må ga inn i linken over for å lese alt, og for å høre utdrag av låtene. Du må være Wimp-abonnent for å høre alt, dessverre.

 

Nok for denne gang. Håper vi ses i Bergen!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Written by:

Published on: 4. mai 2014

Filled Under: Brasil - kjempen våkner, musikk

Views: 882

Legg igjen en kommentar