MENU

Velkommen til nye BrasiLeira!

BrasiLeira har gjenoppstått etter måneder i dvale. Med mottoet ”Alt du trenger å vite om Brasil og Amazonas” skal jeg jobbe knallhardt med å fylle bloggen med spennende innhold framover. Men her trenger jeg din hjelp! Gi meg beskjed om hva du synes. Beste forslag premieres med en caipirinha!

 

 

BrasiLeira 1

 

Hjelp meg og vinn en caipirinha

Hva fungerer bra på BrasiLeira? Hva fungerer dårlig? Er designen god nok? Finnes de riktige funksjonene? Hva ønsker du å lese om? Alle slike spørsmål ønsker jeg svar på fra deg.

Egentlig var planen å flikke litt lenger på bloggen før jeg la den ut. Men jeg klarte bare ikke å vente lenger, har så mye på hjertet. Og kanskje er det best slik, det er jo du som leser BrasiLeira som har det meste av svaret på hvor bra eller dårlig den er.

Altså: Send meg en mail, legg igjen en kommentar, send en melding via facebook eller hva som helst. Gjerne i dag, det er bra med ferske, instinktive inntrykk og forslag. Innehaveren av det beste tipset i løpet av januar er herved invitert på Bar Boca for en av Norges beste caipirinhaer.

Les her: Hvorfor navnet BrasiLeira?

 

Hvorfor forvant BrasiLeira?

Hackere, virus eller annen drit kuttet først adgangen min til bloggen, så forsvant alt fra nettet. Heldigvis fikk jeg kyndig hjelp av webmesteren Kjetil Presteæter. Han klarte å få tilbake alt innhold, altså nesten 385 innlegg og nesten tusen bilder. Kjetil hjalp meg også med å sette opp det nye designet. Takk!

 

Lese mer?

Om BrasiLeira

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Written by:

Published on: 18. januar 2016

Filled Under: Blogg, BrasiLeira

Views: 968

Comments are closed.