MENU

Nytt design på BrasiLeira

Etter to og et halvt år, 220 innlegg og 33.000 treff var tiden overmoden for ny design på BrasiLeira. Her er resultatet. Hva synes du?

BrasiLeira 1

 

Målet er at bloggen skal se bedre ut og være bedre for folk å bruke. Ny menylinje, flere saker i synsfeltet og mer intuitiv navigering er noen nyvinninger. Jeg synes vi har lykkes, men det det viktigste er hva du mener. Send meg gjerne innspill i kommentarfeltet nedenfor eller via andre kanaler.

Takk til Christian i Wildside for all hjelp, og takk til PK og Hanne for innspill til første versjon.

 

Ny logo

BrasiLeira har også fått logo. I grønt og gult viser den de brasilianske fargene, og ordspillet med Brasil og etternavnet mitt Leira (et ordspill som jeg fortsatt er litt ambivalent til…) kommer forhåpentligvis fram.

Logoen har jeg laget helt selv på flamingtext.com. Det var enkelt, greit – og helt gratis. Anbefales.

 

Gi meg tilbakemelding!

Bloggen drives nå med WordPress, tidligere var det Blogspot. Det blir sikkert en del fomling og knoting de neste ukene, så ha tålmodighet med meg.

Jeg er veldig spent på hva du synes. All tilbakemelding mottas med takk!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin
Previous post:
Next Post:

Written by:

Published on: 5. mars 2013

Filled Under: BrasiLeira

Views: 1490

4 Responses to Nytt design på BrasiLeira

 1. Veldig tiltalende design. Mer spennende enn hva vi har, men så er kanskje lesergruppen noe annerledes enn hos handelskammeret?

 2. Torkjell Leira sier:

  Hei Terje!

  Takk for kommentar. Jeg er veldig fornøyd med nytt design. Mer oversiktlig, og som du sier, mer tiltalende. Jeg tror jeg har lesere av mange slag, både venner og kjente, studenter og journalister, næringslivsfolk, Brasilvenner, brasilianere i Norge og nordmenn i Brasil.

  Det blir spennende å se hva nytt design får å si for besøket.

 3. Anna Lena Albertsen sier:

  Hei Torkjell, takk for fin blogg! Jeg er selv glad i Brasil, og jeg liker å følge med på det du skriver. Du har en fin blanding av kuriositeter, beretninger fra hverdagslivet i Brasil, og innlegg om Brasils politikk og utvikling. Så nyhetsbrevene gir meg underholdning, gjenkjennelsens glede og en dypere innsikt.

  Og den nye bloggen ser veldig bra ut! Menylinja gir fin oversikt, og det er i det hele tatt lettere å navigere blant innleggene dine. Og de grønne og gule bokstavene i logoen tar seg godt ut på den blåe himmelen. Og BrasiLeira er det BRA navn!

  Hilsen BrasiLena

 4. Torkjell Leira sier:

  Hei BrasiLena!

  Takk for kommentar med mye skryt. Det varmer… Det er akkurat den blandingen av underholdning og innsikt jeg ønsker å gi folk, enten de kjenner Brasil fra før eller ikke.

  Håper jeg kan gjøre bloggen enda bedre i framtida. Lurer på om jeg skal begynne å legge ut noen intervjuer jeg gjør i forbindelse med boka. Tips og ønsker mottas med takk!

Legg igjen en kommentar