MENU

Kremmusikk fra Brasil på Oslo World Music Festival

Gode nyheter, folkens! Flere ypperlige brasilianske artister kommer til Oslo til høsten. Det er bare å bestille billetter med en eneste gang! Sjekk dette:

 

Dette er Zuzuka Poderosas fantastiske cover av Eurytmics´ Sweet Dreams. Den har vært en av mine absolutte favoritter i mange år, jeg spådde faktisk hennes store gjennombrudd allerede i 2010…

Det har nok ikke kommet ennå, men fredag 1. november kan du oppleve henne live på Parkteatret i Oslo. Her er info og omtale på festivalene hjemmeside.

 

 

To dager før, onsdag 30. oktober, spiller norske de jazzveteranene Brazz Brothers og den brasilianske gruppa Trio Preto + 1 på Riksscenen. Brazz Brothers har turnert i Brasil i år, og ryktene sier at de har fått til et fyrverkeri av et samarbeid med samba-gutta fra Rio.

Det skulle egentlig bare mangle. Trio Preto + 1 er utrolig rytmiske og samspilte, og de har spilt med alle: Caetano Veloso, Seu Jorge, Criolo, osv. På videoen over er de litt preget av stundens alvor med CD-lansering og Caetano Veloso som kikker på og greier, men de har en utrolig driv live. De som så Seu Jorge i Oslo for noen år siden vet det, da var det Trio Preto + 1 som var bandet hans. På bildet under er de mer avslappa.

Her er info og omtale om konserten i Oslo.

Trio Preto + 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg gleder meg masse til disse konsertene. Bli med?

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Written by:

Published on: 29. juli 2013

Filled Under: musikk, zuzuka poderosa

Views: 1148

One Response to Kremmusikk fra Brasil på Oslo World Music Festival

  1. Leandro Rocha sier:

    Bacana demais!!

Legg igjen en kommentar