MENU

Hvorfor navnet BrasiLeira?

Det er selvfølgelig et ordspill. Brasil + Leira. Da jeg startet bloggen i 2011, ba jeg venner på Twitter og Facebook om forslag til navn på bloggen. BrasiLeira ble vinneren i en avstemning på Facebook. I dag kan jeg innrømme det: Det var jeg selv som forslo navnet. Men jeg manipulerte ikke avstemningen. Kors på halsen!

BrasiLeira 1

Jeg har fortsatt ikke klart å bli enig med meg selv om ordspillet er godt eller teit. Uansett, jeg liker lyden av navnet og tanken bak det. Det sier noen om hovedtemaet, Brasil, og om avsenderen, Leira.

På portugisisk betyr brasileira rett og slett brasiliansk. Hunkjønnsformen, riktignok, men det kan jeg leve med.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Written by:

Published on: 9. januar 2016

Filled Under: Blogg, BrasiLeira

Views: 831

Comments are closed.