MENU

Hva er best? Vaffel eller pão de queijo?

Oppgjørets timer er kommet. Endelig skal vi avgjøre hva som er best: Vaffel og traktekaffe, eller pão de queijo og espresso.

 

vaffel vs pao de queijo

Avstemning: Hva er best?

Sannheten må på bordet. Hva er best? En rykende varm og deilig sprø vaffel med smør og brunost, sammen med en nytraktet kopp kaffe? Eller en pão de queijo, denne salte og myke brasilianske ostebollen, sprø utenpå og perfekt seig og porøs inni, akkompagmert av en espresso?

 

Det nådeløse spørsmålet

Som en norsk brasilantusiast er jeg selv fryktelig i tvil om hva som er best. For her holder det ikke med å si «det kommer an på anledningen» eller «alt til sin tid» eller noe annet unnvikende. Nei, her er spørsmålet: Hva ville du valgt om du skulle leve resten av livet med kun den ene kombinasjonen, og aldri mer få smake den andre?

 

Premie: Norges beste kakao eller Norges beste caipirinha!

Gi meg ditt svar og din begrunnelse! Vinneren, det vil si den som gir den beste begrunnelsen for hver av kandidatene, kan kreve meg for Norges beste kakao (den på Hotel Bristol) eller ditto caipirinha (den på Bar Boca) når som helst. Altså: Premie uavhengig om du stemmer på det ene eller det andre.

Frist: Mandag 15. september kl. 23.59.

Resultatet og vinneren blir annonsert på Kulturhuset i Oslo etter møtet om det brasilianske presidentvalget 16. september kl. 19.00. Om vinneren er der kan caipirinhaen på Bar Boca byttes i en tilsvarende på Kulturhuset.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Written by:

Published on: 7. september 2014

Filled Under: kultur, mat

Views: 1301

2 Responses to Hva er best? Vaffel eller pão de queijo?

  1. Torkjell Leira sier:

    De siste dagene har intet mindre enn 94 kommentarer på Facebook diskutert det nådeløse spørsmålet om hva som er best. Stillingen så langt er 17-5 i favør pão de queijo.

    Avstemningen løper fram til 15. september, og du kan også stemme ved å skrive en kommentar her. Norges beste caipirinha elle kakao kan bli din!

  2. Torkjell Leira sier:

    Avstemningen er avsluttet. Det ble en knusende seier til pão de queijo. Sammen med stemmene til de som var på Kulturhuset, endte vi på stillngen 45-15 til den brasilianske lekkerbiskenen. Gratulerer, PDQ!

Legg igjen en kommentar